AnaSayfa / Genel / Kahve falında topal kadın görmek

Kahve falında topal kadın görmek

Kahve falında topal kadın görmek iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında topal kadın gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlindirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında topal kadın görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisiyle övüneceğine yorulur.

Kahve falında topal bir kadın görmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında topallayarak yürümek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına işaret eder.

Kahve falında topal görmek türlü musibetlere uğrayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasını topal görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, halinin iyi olduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında kendini topal görmek geleceğinizin güzel olacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sağlam birini topal görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topal adam görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir