AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını topal görmek

Kahve falında arkadaşını topal görmek

Kahve falında arkadaşını topal görmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kar sağlayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını topal gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşını topal görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topal köpek görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini topal görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında topal koyun görmek onlara değer vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalettir.

Kahve falında topal yürümek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topallayan adam görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, verimin her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında topal insan görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kendini topal görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir