AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bir kadının önemli bir yardımıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eşini öldürmeye çalışmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak maddi imkânlarının azalacağına, yanlış seçimler yapacağına delalettir.

Kahve falında kedi öldürmeye çalışmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına rivayet eder.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında balığı öldürmeye çalışmak neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında babasını öldürmeye çalışmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine delalettir.

Kahve falında örümcek öldürmeye çalışmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında şeytan öldürmeye çalışmak kazancının artacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir