AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, zararının büyük olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Kahve falında köpeği öldürmeye çalışmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek öldürmeye çalışmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek yakalamaya çalışmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına inanılır.

Kahve falında hamam böceği öldürmeye çalışmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında karafatma öldürmeye çalışmak parasının ve malının eksik kalmayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanı öldürmeye çalışmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir