Kahve falında eşini ısırmak

Kahve falında eşini ısırmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çaresiz hallere düşeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, dertlerine derman bulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, yaşananları unutturacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında eşini ısırmak gördüyseniz:

  • Bir süredir yere çakılmış izlenimi veren ortak kaynaklarla bağlantılı veya duygusal iş birlikleri hız kazanabilir.

Kahve falında eşinin burnunu ısırmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini ısırmak çok hayırlı haberler alacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin parmağını ısırmak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak ısırmak kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanın parmağını ısırmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top