AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilini ısırdığını görmek

Kahve falında dilini ısırdığını görmek

Kahve falında dilini ısırdığını görmek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bereket ve huzur geleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilini ısırdığını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyorsa durmayın.

Kahve falında dilini ısırdığını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dilini ısırmak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dilini ısırmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dil ısırmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın dilini ısırmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi dilini ısırmak borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dilsiz bebek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine yorulur.

Kahve falında dil öpmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir