AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hasta olarak görmek

Kahve falında annesini hasta olarak görmek

Kahve falında annesini hasta olarak görmek hep yerinde sayacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yanlış kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında annesini hasta olarak gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında ölü anneyi hasta görmek maddi konularda kayıplar olacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında anneyi hasta görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında baba anneyi hasta görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin hasta görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işarettir.

Kahve falında annesini ağır hasta görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, emrinde insan çalıştıracağına yorulur.

Kahve falında ölen annesini hasta görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babasını hasta görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir