AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen annesini hasta görmek

Kahve falında ölen annesini hasta görmek

Kahve falında ölen annesini hasta görmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, hasret içinde kalacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kısmetin bollaşacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, sıkıntılarını atacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen annesini hasta gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında anne hasta görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, sevdikleri ile bir arada olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi hasta görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında annenizin hasta olduğunu görmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesini hasta görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı hasta görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında annesi hasta görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında annenin hasta görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin hasta olduğunu görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir