AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu öğrenmek herkesin önünde olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının hasta olduğunu öğrenmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Kahve falında çocuğunun hasta olduğunu öğrenmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanser hastası olduğunu öğrenmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında şeker hastası olduğunu öğrenmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına inanılır.

Kahve falında babanın hasta olduğunu öğrenmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında babasının hasta olduğunu öğrenmek yüksek moral sahibi olunacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta olduğunu öğrenmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir