AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine kağıt para vermek

Kahve falında eşine kağıt para vermek

Kahve falında eşine kağıt para vermek sevilen bir işe ortak olunacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına delalettir.

Kahve falında eşine kağıt para vermek gördüyseniz:

  • Gözden kaçabilecek ufak bir iş daha sonra başınızı oldukça ağırtabilir.

Kahve falında eşinin elinde kağıt para görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında eşinin kağıt para verdiğini görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşine kağıt para vermek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına inanılır.

Kahve falında deste halinde kağıt para görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işarettir.

Kahve falında büyük kağıt para görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk ve kağıt para görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parası olduğunu görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek bunalıma gireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir