AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iyi geçineceğine, bunalıma gireceğine, zor günlerin sona ereceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına inanılır.

Kahve falında birinden kağıt para aldığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Kahve falında birinden kağıt para aldığını görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşından kağıt para aldığını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden kağıt para aldığını görmek en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kağıt para aldığını görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, dostlarını da iyi seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde kağıt para görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt para kesmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parasının çalındığını görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kağıt para bulmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir