AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşine ihanet etmek

Kahve falında eşine ihanet etmek

Kahve falında eşine ihanet etmek huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eşine ihanet etmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Kahve falında eşine ihanet etmek hızlanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalettir.

Kahve falında eşinin ihanet ettiğini görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin ihanet ettiğini görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, zararların üst üste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ihanete uğradığını görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ihanet ettiğini görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğine ihanet etmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına ihanet ettiğini görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir