AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Kahve falında kocası tarafından ihanete uğramak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşı tarafından ihanete uğramak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaş tarafından ihanete uğramak borca batacağına, işe ve aşa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ihanete uğradığını görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kocaya ihanet etmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının ihanet ettiğini görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına ihanet etmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin ihanetini görmek işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir