AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini hamile görmek

Kahve falında annesini hamile görmek

Kahve falında annesini hamile görmek güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında annesini hamile gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında annenin hamile olduğunu duymak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında anneyi hamile duymak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında annemin hamile olduğunu görmek sevgi ve hürmet göreceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına işaret eder.

Kahve falında anneni hamile görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin hamile olduğunu görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında annenin kızını hamile görmek ekmek kapılarının kapanacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir