AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek

Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek

Kahve falında annenizin hamile olduğunu görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, güzel bir yola çıkılacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, insanlarla tartışacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annenizin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Size yük olan kişiler canınızı sıkabilir.

Kahve falında annemi hamile olarak görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin hamile olmasını görmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annemi hamile görmek işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesini hamile görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini hamile görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına alamet eder.

Kahve falında annemin hamile olduğunu öğrenmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında annemizin hamile olduğunu görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir