AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, ona göre davranacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yollar yapılabilir.

Kahve falında yaşlı anneyi hamile görmek sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında küçük yaşta hamile olmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında hamile yaşlı kadın görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı hamile kadın görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı bir kadını hamile görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı birini hamile görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük yaşta hamile olduğunu görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir