AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneni hamile görmek

Kahve falında anneni hamile görmek

Kahve falında anneni hamile görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine, mutluluğu yakalayacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işarettir.

Kahve falında anneni hamile gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Kahve falında anneyi hamile görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında annesini hamile olduğunu görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneyi hamile görmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile anne görmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin hamile görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne kızını hamile görmek kazancın az da olsa yitirileceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında anneyi hamile olarak görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına inanılır.

Kahve falında annenin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir