AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşilmiş toprak görmek

Kahve falında eşilmiş toprak görmek

Kahve falında eşilmiş toprak görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşilmiş toprak gördüyseniz:

  • Alacağınız haberler eviniz veya ailenizle ilgili planlarınızı yürürlüğe koymanızı sağlayabilir.

Kahve falında eşilmiş toprak görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına işarettir.

Kahve falında toprak eştiğini görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yol yürümek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın içinde yumurta görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan mantar toplamak bereketin ve verimin çoğalacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprak üzerinde oturmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında başına toprak atmak önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta toprak kazmak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir