AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak

Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak

Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölü tarafından bıçaklanmak her zaman çok mutlu olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşi tarafından bıçaklandığını görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek tarafından bıçaklanmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş biri tarafından bıçaklanmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında birisi tarafından bıçaklanmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına işarettir.

Kahve falında asker tarafından bıçaklanmak çarelere kavuşacağına, sıkıntılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgili tarafından bıçaklanmak yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında çingene tarafından bıçaklanmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir