AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında biriyle yolculuk yapmak

Kahve falında biriyle yolculuk yapmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında biriyle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşla yolculuk yapmak falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında yağmurda yolculuk yapmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında uçak yolculuk yapmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle yolculuk yapmak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret eder.

Kahve falında uçak yolculuğu yapmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında denizde yolculuk yapmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, yaptığı hataları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli yolculuk yapmak sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, zor günlerin uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisiyle yolculuk yapmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir