AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek yapmak

Kahve falında eşek yapmak

Kahve falında eşek yapmak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşek yapmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmanız, taleplerinizi dile getirmeniz durumunda hayatınızda olumlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında eşek yapmak yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşekle yolculuk yapmak kolaylık sağlayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek ve at görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek sağmak elindekini de bitireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında aslan ve eşek görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek ısırması görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında eşek derisi yüzmek kendisini geliştireceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir