Kahve falında atla eşek görmek

Kahve falında atla eşek görmek keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, hayatın pahalılaşmasına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atla eşek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler sizi öfkelendirebilir.

Kahve falında at eşek inek görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalettir.

Kahve falında at eşek görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at veya eşek görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Kahve falında at eşek katır görmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında eşek ve at görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla eşek görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulmaktadır.

Kahve falında atla eşeğin çiftleştiğini görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek ona özlemle sarılacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top