AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak iş öğreneceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işarettir.

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tavuk tarafından kovalanmak uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun kovalamasını görmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, zor bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında biri tarafından kovalanmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında şeytan tarafından kovalandığını görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçaklı biri tarafından kovalanmak yaşadığı yerden uzak kalacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında polis tarafından kovalanmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların hayır dualarını alacağına tabir olunur.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak elinde avucunda olanı yitireceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir