AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi pisliğini yaptığını görmek

Kahve falında kendi pisliğini yaptığını görmek

Kahve falında kendi pisliğini yaptığını görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi pisliğini yaptığını gördüyseniz:

  • Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

Kahve falında pisliği görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare ve fare pisliği görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pislikleri temizlemek zor günlerin uzaklaşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğ görmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, onlardan medet umacağına alamet eder.

Kahve falında köpek pisliği görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Kahve falında kendi pisliğiyle oynamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun pisliği yemek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaz pisliği görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir