AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan pisliği görmek

Kahve falında yılan pisliği görmek

Kahve falında yılan pisliği görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında yılan pisliği gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında yılan pisliği görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak tartışmaların sonlandırılacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pisliği toplamak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farenin pisliğini görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun pisliğini görmek büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet eder.

Kahve falında adam pisliği görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalettir.

Kahve falında tavuk pisliğine basmak yenileneceğine ve can bulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kaka pisliği görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir