AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek gülen yüzünün solacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında eşeğe bindiğini görmek sorunların yakında son bulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin eşeğe bindiğini görmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eşek bindiğini görmek acı veren kazalara, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin bisiklete bindiğini görmek elinin dara düşmeyeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının arabaya bindiğini görmek hem mal ve para kaybedeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiye bindiğini görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun ata bindiğini görmek kısmetinin de açılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının deveye bindiğini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir