AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek ve sıpa görmek

Kahve falında eşek ve sıpa görmek

Kahve falında eşek ve sıpa görmek moral bulacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında eşek ve sıpa gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sıpalı eşek görmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek ve sıpa görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşek sıpa görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında sıpa kesmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıpalar görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, borçların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında sıpa görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıpa sevmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir