AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi eşek görmek

Kahve falında kahverengi eşek görmek

Kahve falında kahverengi eşek görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, işini kaybedeceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi eşek gördüyseniz:

  • Bazı yöntemlerinizi veya yapılacak işleri elinize geçen bilgiler üzerine yenilemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kahverengi eşek görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek tepmesi görmek işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet eder.

Kahve falında eşekle gezmek hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında inek eşek görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun ve eşek görmek hastalıkların sona ereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi eşek görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına işarettir.

Kahve falında eşek ve sıpasını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına delalettir.

Kahve falında eşek doğurduğunu görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir