AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek eriği görmek

Kahve falında eşek eriği görmek

Kahve falında eşek eriği görmek hata yapılacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında eşek eriği gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında eşek eriği görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında kara eşek görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, de rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semersiz eşeğe binmek deşarj olacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında eşeği yıkamak halinin iyi olduğuna, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eşek sürüsü görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısı sürüsü görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek arısı öldürmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında eşek otlatmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir