AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek arısı sokması görmek

Kahve falında eşek arısı sokması görmek

Kahve falında eşek arısı sokması görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında eşek arısı sokması gördüyseniz:

  • Parasl açıdan şanslısınız.

Kahve falında eşek arısı görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük eşek arısı görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, birikim yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek arısının soktuğunu görmek kafasının da rahat edeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısı sokması görmek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısı kovanı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında eşek arısı öldürmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşek arısından kaçmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kendini yiyip bitireceğine yorulur.

Kahve falında eşek arısı kovalamak hastalıklarının son bulacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir