AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek tepmesi görmek

Kahve falında eşek tepmesi görmek

Kahve falında eşek tepmesi görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kişinin güzel işler yapacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında eşek tepmesi gördüyseniz:

  • Erkek arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız olasıdır.

Kahve falında eşek teptiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşek tepmesi görmek çok büyük hayır duası alınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at tepmesi görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tetris görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına inanılır.

Kahve falında teoman görmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, lükse ve konfora kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tetanoz aşısı olmak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Kahve falında tetanoz olmak çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında cep te görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, çok iyi işler yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir