AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp seçmek

Kahve falında eşarp seçmek

Kahve falında eşarp seçmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, şeytanın aklına uyacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşarp seçmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Kahve falında eşarp seçmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına işaret eder.

Kahve falında kavun seçmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında meslek seçmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kılıç seçmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlık seçmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında mezarlık seçmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine delalettir.

Kahve falında nohut seçmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saat seçmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir