AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarp iğnesi görmek

Kahve falında eşarp iğnesi görmek

Kahve falında eşarp iğnesi görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hayatının afiyette geçeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, düşmanlarının güçleneceğine işarettir.

Kahve falında eşarp iğnesi gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Kahve falında eşarp iğnesi görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında pembe eşarp almak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü eşarp görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında eşarbı açmak aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil eşarp takmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında eşarbı çıkarmak galibiyet kazanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında renkli eşarp görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, helal rızık elde edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi eşarp takmak çok büyük zorluklar çekeceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir