AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü eşarp görmek

Kahve falında bir sürü eşarp görmek

Kahve falında bir sürü eşarp görmek elinin de bolluk göreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürü eşarp gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Kahve falında bir sürü eşarp görmek büyük özgüven kazanacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında eşarp düzeltmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına işarettir.

Kahve falında eflatun eşarp görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şal eşarp görmek geçiminin kolaylaşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında gri eşarp görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil eşarp hediye etmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşarp istemek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir