AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşarbı çıkarmak

Kahve falında eşarbı çıkarmak

Kahve falında eşarbı çıkarmak hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşarbı çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında eşarbı çıkarmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşarp çıkarmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına işaret eder.

Kahve falında eşarbını çıkarmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı eşarplı kadın görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden eşarp almak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin eşarp taktığını görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet eder.

Kahve falında gri eşarp görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil eşarplı kadın görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir