AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynanayı görmek

Kahve falında kaynanayı görmek

Kahve falında kaynanayı görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayırlı bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kaynanayı gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında kaynanasını öpmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ablanın kaynanasını görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynanayı evden kovmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret eder.

Kahve falında görümce ve kaynana görmek güzel huylarını terk edeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında kaynana hasta görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynana kavga etmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına işaret eder.

Kahve falında kaynanadan para almak çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kaynananın öldüğünü görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir