AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş boşamak

Kahve falında eş boşamak

Kahve falında eş boşamak ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eş boşamak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında eş boşamak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işaret eder.

Kahve falında eşi boşamak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında eşini boşamak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında kadın boşamak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında karıyı boşamak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını boşamak bol kazançlı bir işe girileceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Kahve falında hanımını boşamak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işarettir.

Kahve falında karısını boşamak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir