AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın boşamak

Kahve falında kadın boşamak

Kahve falında kadın boşamak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, her şeyin yenileceğine, çeşitleneceğine, borçlarının artacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın boşamak gördüyseniz:

  • Dürüst olmamanız durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında kadın boşamak fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında karısını boşamak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasını boşamak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulur.

Kahve falında eşini boşamak bir bebek sahibi olacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine inanılır.

Kahve falında hanımını boşamak kimseye minnet etmeyeceğine, başa iş açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karıyı boşamak maddi olarak büyük getirisi olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eş boşamak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşi boşamak kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir