AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıyı boşamak

Kahve falında karıyı boşamak

Kahve falında karıyı boşamak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında karıyı boşamak gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Kahve falında karıyı boşamak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında karısını boşamak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hanımını boşamak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine inanılır.

Kahve falında eş boşamak maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi boşamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında kadın boşamak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini boşamak dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını boşamak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir