AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısını boşamak

Kahve falında karısını boşamak

Kahve falında karısını boşamak bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, para yatıracağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karısını boşamak gördüyseniz:

  • Soru sormaktan çekinmeyin.

Kahve falında karısını boşamak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında karıyı boşamak iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında eş boşamak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini boşamak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Kahve falında hanımını boşamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalettir.

Kahve falında kocasını boşamak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kadın boşamak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında eşi boşamak kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir