AnaSayfa / Genel / Kahve falında erzak satın almak

Kahve falında erzak satın almak

Kahve falında erzak satın almak ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, beğenilen işlere imza atacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erzak satın almak gördüyseniz:

  • Karar verirken acele etmeyin.

Kahve falında erzak satın almak alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eve erzak almak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erzak poşeti görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erzak çalmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine erzak vermek kısmetlerin azalacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erzak dolabı görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erzak dağıtmak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya erzak vermek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir