AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten korkmak

Kahve falında erkekten korkmak

Kahve falında erkekten korkmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekten korkmak gördüyseniz:

  • İnsanlar şikayet veya eleştirilere aşırı tepkiler verebilirler.

Kahve falında erkekten korkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine inanılır.

Kahve falında bir erkekten korkmak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında büyük balıktan korkmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan korkmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenden korkmak sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, doğru kararların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında herhangi bir şeyden korkmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden korkmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasından korkmak çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir