AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın birinden korkmak

Kahve falında tanımadığın birinden korkmak

Kahve falında tanımadığın birinden korkmak sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, zevki sefa içinde olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birinden korkmak gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birinden korkmak kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep görüp korkmak sıkıntıların bir anda biteceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında domuzdan korkmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek havlamasından korkmak karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında insandan korkmak her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadından korkmak çeşitli gelişmeler yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ruhtan korkmak aile bireylerinden birine iş kurulacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah ezanından korkmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir