AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten kolye almak

Kahve falında erkekten kolye almak

Kahve falında erkekten kolye almak kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, ömrün uzun olmasına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulur.

Kahve falında erkekten kolye almak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Kahve falında bi erkekten kolye almak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına inanılır.

Kahve falında erkekten kolye almak akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kolye görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulur.

Kahve falında erkek kolye takmak içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkekten kolye almak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekte kolye görmek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, huzur ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin kolye taktığını görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir