AnaSayfa / Genel / Kahve falında bi erkekten kolye almak

Kahve falında bi erkekten kolye almak

Kahve falında bi erkekten kolye almak kazancın her daim artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, gitmediği yerlere gideceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bi erkekten kolye almak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında erkek boynunda kolye görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekte kolye görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Kahve falında erkek kolye görmek insanlara yardım edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkekten kolye almak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin altın kolye taktığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkekten kolye almak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında erkek kolyesi görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğe kolye takmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir