AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dans ettiğini görmek

Kahve falında biriyle dans ettiğini görmek

Kahve falında biriyle dans ettiğini görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ekmeğine leke süreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle dans ettiğini gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında dansa davet edilmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinle dans ettiğini görmek çok daha iyi bir konuma geleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına delalettir.

Kahve falında dans ettiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisiyle dans ettiğini görmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalettir.

Kahve falında sevgilisinin dans ettiğini görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okulda dans ettiğini görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında birinin dans ettiğini görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin dans ettiğini görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir