AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kafasını toparlayamayacağına, dertlerin artacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında kadınla erkeğin ilişkiye girdiğini görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek aradığı kişiyi bulacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir