AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek terlik görmek

Kahve falında erkek terlik görmek

Kahve falında erkek terlik görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına delalettir.

Kahve falında erkek terlik gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin.

Kahve falında erkek terlik görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında erkek terliği almak sevdikleri ile bir arada olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işarettir.

Kahve falında erkek terliği giymek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi erkek terliği görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında erkek ev terliği görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir