AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek ev terliği görmek

Kahve falında erkek ev terliği görmek

Kahve falında erkek ev terliği görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, kısmetinin artacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek ev terliği gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya tecrübeli kişilerden akıl alabilirsiniz.

Kahve falında erkek ev terliği görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah erkek terliği görmek çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi erkek terliği görmek aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği almak kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek terliği giymek hayırlı bir evlat olacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek terlik görmek sıkıntılarının sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulur.

Kahve falında ev içi terliği görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir