AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni erkek terliği görmek

Kahve falında yeni erkek terliği görmek

Kahve falında yeni erkek terliği görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulur.

Kahve falında yeni erkek terliği gördüyseniz:

  • İnsanlarla yakın ilişkilerde bulunmaktan kaçının.

Kahve falında yeni erkek terliği görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yeni terlik giymek insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yeni terlik aldığını görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni bir terlik giymek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir terlik görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi erkek terliği görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, bir düşmanın kötü haberini almaya işaret eder.

Kahve falında erkek terlik görmek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir